Over mij

De Onderwijsstroom

Waar het echt om gaat in het onderwijs.

 

 

Na jarenlang als leerkracht en daarna als directeur te hebben gewerkt, besloot ik terug te gaan naar mijn eerste passie: schrijven. In mijn blogs schrijf ik regelmatig over herkenbare situaties in het onderwijs. Deze verhalen vind je terug onder de pagina ‘Blogs’. Dit was de eerste stap naar ‘De Onderwijsstroom’

 

Waar het echt om gaat in onderwijs, zijn de kinderen. Dat lijkt een open deur. Maar hoe vaak worden leerkrachten en directies afgeleid van hun werkelijke doel? De Onderwijsstroom zorgt ervoor dat iedereen zich weer kan focussen op dat doel. Dat kan op verschillende manieren. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Kijk dan onder de pagina’s: schrijfkracht, advieskracht en onderwijskracht, of neem direct contact met mij op.

 

Naast mijn activiteiten voor het onderwijs, schrijf ik ook voor klanten buiten het onderwijs. Zo schrijf ik webteksten, nieuwsberichten en verzorg ik de communicatie van diverse organisaties. Dit gaat van het onderhouden van Facebook pagina’s tot communicatieadviezen.